Разом до перемоги!

Війна так чи інакше торкнулась кожної харківської родини.

Клизуб Сергій Іванович, дідусь учня 6-В класу ХЗОШ № 91 Слобідського району Кондратенко Артема, разом зі своєю родиною з перших днів повномасштабного російського вторгнення опинився у своєму рідному селищі Мала Рогань під окупацією.

Попри це, Сергій Іванович до моменту звільнення Малої Рогані від окупантів допомагав односельцям із доставкою потрібних продуктів та ліків, евакуював мирне населення до більш безпечних районів.

Після звільнення Малої Рогані Сергій Іванович, незважаючи на свій вік (57 років), відразу вирішив вступити в лави Збройних Сил України. Брав участь у звільненні Харківщини, за що був нагороджений медаллю "За визволення Харківської області". Зараз боронить державу на Бахмутському напрямку. Був поранений в бою, переніс чотири контузії, проте раз за разом він повертається до своєї рідної диверсійної бригади.

Дякуємо Сергію Івановичу та кожному захисникові, які щодня своїми тілами затуляють наші мирні міста, ризикують здоров’ям та життям, відірвані від дому та власних родин.

Віримо в кожного з вас та в нашу спільну Перемогу!

Кiлькiсть переглядiв: 9